۰۲۱-۶۶۳۴۲۹۹۸

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

۰۲۱-۶۶۳۴۲۹۹۸

32 روش عالی برای تبلیغات اپلیکیشن

تبلیغات اپلیکیشن

بیش از یک دهه از عمر گوگل پلی و مارکت IOS می گذرد. و این بلوغ باعث شد در این مقاله به 32 روش عالی برای تبلیغات اپلیکیشن بپردازیم . امروزه اپلیکیشن ها، این برش های کوچک وب که از طریق یک رابط اختصاصیِ غیر مرورگر به کاربران گوشی های هوشمند سرویس می دهند، تبدیل به تجارت بزرگی شده اند.

آمارها نشان می دهد اپلیکیشن های موبایل تا سال 2025 فروش چشمگیری حدودا 900 میلیارد دلار داشته باشد. این بازار به حدی عظیم است که از نظر پولی با صنعت غذای سالم برابری می کند.

دنیای اپلیکیشن های موبایل یک بازار رقابتی است. اگر از خود می پرسید که چرا اپلیکیشن شما آنطور که باید سر و صدا به پا نکرده است، باید به فکر تبلیغ آن باشید.

در ادامه به 32 روش از موثر ترین روش های تبلیغات اپلیکیشن اشاره می کنیم.

برای انتشار اپلیکیشن یک تاریخ تعیین کنید

در ذهن خود برای انتشار اپ در بازار یک مهلت مشخص داشته باشید. بدین منظور یک تاریخ برای انتشار اپلیکیشن تعیین کنید که از شروع آن تاریخ برای فرایند بازاریابی اپلیکیشن آمادگی داشته باشید. این تاریخِ مشخص به هر فرد یا شرکتی که در فرایند تبلیغات اپلیکیشن شما دخیل است قابل ارائه می باشد.

از تبلیغات پولی استفاده کنید

هیچ روش تبلیغاتی بهتر از گوگل ادوردز نیست. اما پیش از اجرای آن باید در مورد کلمات کلیدی و مبلغ پیشنهادی کاملاً تحقیق کنید تا ورشکسته نشوید. شما همچنین می توانید از تبلیغات کلیکی و تبلیغات پرداخت به ازای نصب برای افزایش تعداد نصب اپلیکیشن خود استفاده کنید.

تحقیق در بازار

پیش از نهایی کردن هر نوع استراتژی در مورد بازاریابی، در مورد مشتریان بالقوه خود کاملاً تحقیق کنید. هنگام برنامه ریزی برای بازاریابی، مشتری هدف را در پس ذهن خود داشته باشید. این کار احتمال اتلاف منابع را کاهش می دهد. جایی را که جامعه هدفتان بیشتر زمان خود را در آن سپری می کند پیدا کنید و اقدامات بازاریابی اپلیکیشن خود را بر روی آن کانال ها متمرکز کنید. این کانال ها می توانند شامل انواع خاصی از بلاگ ها، شبکه های اجتماعی مشخص و یا پادکست ها باشند.

مطالعه رقبا

قبل از شروع به بازاریابی اپلیکیشن باید رقبای خود را بشناسید. بعید است که یک اپلیکیشن در هنگام انتشارش هیچ رقیبی نداشته باشد. مثلاً اپلیکیشن اسنپ موقع انتشار هیچ رقیبی نداشت. ولی چنین اپلیکیشن هایی خیلی کمیاب هستند. بیشتر برنامه هایی که در حال ساخت هستند به دلیل بلوغ بازار اپلیکیشن، چندین رقیب پیشرو دارند.

پیام برند خود را مشخص کنید

اپلیکیشن شما چه چیزی را ارائه می دهد؟ یک اپلیکیشن علاوه بر عملکردی که دارد، دارای یک سبک سفارشی نیز می باشد. این سبک همیشه توسط جامعه هدف تعیین می شود. یک اپلیکیشن ممکن است یک سبک زندگی برای تناسب اندام باشد و یا بستری برای مدیریت هزینه های کاربر. اهداف و دلایل وجودی اپلیکیشن خود را مشخص کرده و آنها را به طور واضح و مشخص بنویسید.

درست مثل کالاهای فیزیکی و خدمات متداول، اپلیکیشن ها نیز برای ماندگار شدن در ذهن مشتریان و مخاطبان نیازمند انجام فعالیت های برندینگ هستند. پس بهتر است از زمانی که تصمیم به توسعه یک اپلیکیشن میگیرید موضوع برندینگ را در همه موارد در نظر گرفته و اجرا کنید.

روابط عمومی (PR) عمیق ایجاد کنید

البته که این امر کاملاً به بودجه بستگی دارد. در این حین که اپ منتشر میشود و در مارکت مربوطه بالا می آید، یک PR جنجالی برای نمایش آن ایجاد کنید. از هر ابزاری که در اختیار دارید برای برقراری ارتباط استفاده کنید.

راه اندازی وبسایت

برای اپلیکیشن خود یک وبسایت و یا یک لندینگ پیج ایجاد کنید. داشتن نسخه وب همیشه ضروری نیست. اما داشتن یک وبسایت برای انتشار اطلاعات، ارائه اطلاعات تماس و به اشتراک گذاری ایده ها ضروری است.

در مورد اپلیکیشن خود وبلاگ بنویسید

بلاگ، این ابزار قدیمی و محبوب سئو همچنان یکی از پر کاربرد ترین روش ها برای انتشار اطلاعات در اینترنت است. بلاگ اپلیکیشن خود را حداقل دو ماه یک بار آپدیت کنید و در آن به بررسی روند توسعه نسخه های جدید بپردازید.  

حضور در سوشال مدیا

هر نوع بازاریابی برای هر نوعی از محصولات و خدمات بدون حضور فعال در رسانه های اجتماعی ناقص است. پلتفرم هایی را انتخاب کنید که جامعه هدف شما بیشترین حضور را در آنها داشته باشند و حداقل هفته ای یک مطلی در آنها منتشر کنید. البته چنانچه برایتان مقدور است بهتر است بیشتر از هفته ای یک بار مطلب منتشر کنید.

توصیه به استفاده از اپلیکیشن توسط متخصصان

به دنبال افرادی بگردید که در زمینه اپلیکیشن شما متخصص بوده و می توانند روی مخاطبان شما تاثیر بگذارند. به عنوان مثال اگر یک اپلیکیشن تناسب اندام دارید، یک مربی بدنسازی که به صورت مداوم برای مجله های تناسب اندام تولید محتوا می کند پیدا کنید. از او بخواهید که اپلیکیشن شما را بررسی کرده و آن را به کاربران توصیه کند.

مطالعه بیشتر:یوتیوب شغل دوم درآمد اول (دلاری در بیار ریالی خرج کن)

راه اندازی کانال یوتیوب و سایر شبکه های اشتراک ویدیو

کانال یوتیوب

یکی از موثر ترین راه ها برای رسانه کردن اپلیکیشن یک کانال یوتیوب اختصاصی است. اگر تصاویر هزاران کلمه بگویند، ویدیو میلیون ها حرف برای گفتن دارند. شما همچنین می توانید از سرویس های اشتراک ویدیویی داخلی مانند آپارات برای تبلیغات اپلیکیشن خود استفاده کنید. مزیت این سرویس ها این است که کاربران داخلی برای استفاده از آن نیازی به استفاده از فیلتر شکن ندارند.

سعی کنید در بعضی از ویدیو هایی که برای یوتیوب و سایر سرویس های اشتراک ویدیویی تولید می کنید صحبت کنید و تخصص خود را نشان دهید. کاربران وقتی تخصص شما را ببینند بیشتر به شما اعتماد می کنند. اگرچه ویدیو هایی با موضوع تبلیغات اپلیکیشن شما ضروری است. ولی برخی از ویدیو ها را به بررسی اپلیکیشن اختصاص دهید.

کامنت گذاری در فروم ها

فروم ها یا تالارهای گفتگو یکی از بهترین مکان ها برای تبلیغات اپلیکیشن هستند. اجازه بدهید که این موضوع را با ذکر یک مثال توضیح دهیم. به عنوان مثال اگر موضوع اپلیکیشن شما تناسب اندام است در فروم هایی با همین موضوع می توانید با به اشتراک گذاشتن نظرات غیر تبلیغاتی تجربه خود را از استفاده از اپلیکیشن بیان کنید و کاربران را به طور غیر مستقیم به سمت نصب برنامه خود هدایت کنید.

ساخت ویدیو معرفی

آیا همه کاربران اپلیکیشن شما می دانند که چگونه باید از امکانات اپ شما بهره بگیرند؟ پاسخ منفی است. با ساخت یک ویدیو جذاب و کاربر پسند نحوه کار با اپلیکیشن خود را توضیح دهید. شما همچنین می توانید تبلیغات اپلیکیشن خود را نیز در این ویدیو به صورت محتوایی بگنجانید. بعد از ساخت و تدوین این ویدیو آن را در شبکه های اجتماعی خود و همچنین یوتیوب و سایر سرویس های اشتراک ویدیو منتشر کنید.

برای اپلیکیشن خود یک انجمن ایجاد کنید

برای اپلیکیشن خود یک انجمن یا فروم در سایت و یا در شبکه های اجتماعی مثل واتساپ و تلگرام گروه ایجاد کنید. با این کار به کاربران مختلف اپلیکیشن خود اجازه می دهید که با هم تعامل داشته باشند و نقطه نظرات خود را با یکدیگر و شما به اشتراک بگذارند.

هدایای تبلیغاتی

بهینه سازی اپ استور ( ASO)

بالا آمدن در مارکت های اپلیکیشن کار سختی است. این موضوع به تعداد دانلود ها و نظراتی است که برای اپ ثبت می شود. این امر همچنین به نحوه توصیف شما از اپلیکیشن، دسته بندی آن و اهداف آن بستگی دارد.

یکی از موثر ترین روش ها برای بهینه سازی در مارکت، نوشتن یک عنوان خوب و یک توضیح طولانی و در عین حال واضح است.

به خاطر داشته باشید که عنوان شما در حالیکه نکات دقیق را بیان کند باید جذاب و یادآوری آن راحت باشد. چنانچه کلمات کلیدی مرتبط را در عنوان گنجانده باشید قابلیت مشاهده آن را به طور خودکار بالا برده و به صورت ارگانیک دیده می شوید.

در خط اول توضیحات، عملکرد اصلی اپلیکیشن خود را نشان دهید. پس از آن، توضیحات جزیی و ویژگی های برنامه را به صورت فهرست وار بیان کنید. با افزودن نظرات مثبت کاربران، نشریات و رسانه ها، ویژگی های خوب اپلیکیشن خود را به معرض نمایش بگذارید.

با کاربران تعامل داشته باشید

پس از انتشار اپلیکیشن آگاهی از نظرات و احساسات کاربران حیاتی است. به بازخورد های ثبت شده توسط کاربران در اپ استور پاسخ دهید و کاری کنید که هر فردی که کامنت میگذارد احساس کند که وی و کامنت او برای شما مهم است.

اپلیکیشن خود را با سر و صدا منتشر کنید

در هنگام انتشار اپلیکیشن خود مطبوعات و کاربران کلیدی خود را دعوت کنید و یک رویداد پر هیاهو برگزار کنید. از این روش تبلیغات اپلیکیشن خود را مطبوعاتی می کنید و برنامه خود را به یاد ماندنی می سازید.

استخدام از طریق اپلیکیشن

اگر به دنبال نیرو واستخدام هستید، آن را جزیی از استراتژی تبلیغات اپلیکیشن خود قرار دهید. امکان استخدام و لیست فرصت های شغلی را در اپ خود قرار دهید. از این طریق، کسانی که در جستجوی کار هستند ناگزیر باید اپلیکیشن شما را نصب کنند تا برای شغل مورد نظر درخواست بفرستند.

تبلیغات سنتی اپلیکیشن

شما می توانید از روش های سنتی بازاریابی مانند تبلیغات اپلیکیشن در روزنامه، رادیو و تلوزیون، مجلات و بیلبورد ها برای تبلیغات اپلیکیشن خود استفاده کنید. این روش ها همچنان موثر هستند.

ریپورتاژ آگهی

یکی از بهترین راه های تبلیغات برای اپلیکیشن نوشتن ریپورتاژ  آگهی برای بلاگ های مرتبط و سایت های پر بازدید است. از این راه هم برنامه خود را معرفی می کنید و هم به طور تخصصی تبلیغات اپلیکیشن خود را انجام داده اید.

تبلیغات ارجاعی (ریفرال) اپلیکیشن

در اپلیکیشن خود قابلیتی ایجاد کنید که از آن طریق کاربران چنانچه شخص دیگری را با کد دعوتی که برایشان تعریف کرده اید، به نصب اپ تشویق کنند، جایزه دریافت کنند. مثلاً ویژگی ها و فیچرهای پولی اپ برایشان باز شود. یا اینکه سکه هدیه بگیرند. این کار را از طریق تبلیغات پوش نوتیفیکیشن اطلاع رسانی کنید.

برای تبلیغات اپلیکیشن خود لیست ایمیل تهیه کنید

تبلیغات اپلیکیشن

ایجاد خبرنامه و ارسال آن از طریق ایمیل برای مشترکین یکی از بهترین روش های تبلیغات اپلیکیشن است.  برای پایگاه داده مشتریان و مشترکین خود به صورت ماهانه خبرنامه ارسال کنید. آدرس های ایمیل را از فرم تماس وبسایت خود جمع آوری کنید. همچنین کاربران اپ استور را تشویق کنید که برایتان ایمیل بفرستند.

به نظرات منفی احترام بگذارید

اگر کسی برای شما یک نظر منفی نوشت، سعی کنید با او یک تعامل مثبت داشته باشید. بعد از آن سعی کنید مشکل را به صورت ریشه ای پیدا کنید. قطعاً نظرات منفی بسیار بیشتر از نظرات مثبت برای شما آموزنده خواهند بود.

تبلیغات متقابل اپلیکیشن

با یک اپلیکیشن دیگر روابط استراتژیک برقرار کرده  به صورت متقابل برنامه یکدیگر را تبلیغ کنید. این کار باعث می شود که کاربران یک اپلیکیشن برنامه دیگر را نیز نصب کنند. این امر به راحتی از طریق تبلیغات درون برنامه ای امکان پذیر می باشد. می توانید اپلیکیشن دیگر را به صورت بنری، ویدیویی یا پوش نوتیفیکیشن در برنامه خود تبلیغ نمایید. و اپلیکیشن پارتنر نیز می تواند تبلیغات شما را به همین صورت در برنامه خود قرار دهد.

 

بیشتر بخوانیم: ۲۰ استراتژی برای جذب کاربر در سال ۲۰۲۳

تهیه هدایای تبلیغاتی

با چاپ نام و لوگوی اپلیکیشن خود روی وسایلی مانند جا کلیدی، موس، خودکار، پد موس و غیره تبلیغات اپلیکیشن خود را گسترش دهید. مردم عاشق هدایای مجانی هستند. این کار باعث می شود که افراد به اپلیکیشن شما علاقمند شوید.

تبلیغات اپلیکیشن در پینترست

در پینترست امکان دانلود اپلیکیشن وجود دارد. پس بهتر است یک اکانت پینترست داشته باشید. حتی میتوانید کاربران خود را تشویق کنید که لینک دانلود اپلیکیشن شما را در اکانت خود برای معرفی به بقیه قرار دهند.

تشویق کاربران به باز کردن اپلیکیشن

با ارسال پوش نوتیفیکیشن تبلیغاتی کاربرانی که اپلیکیشن شما را نصب کرده اند را تشویق کنید که از اپ شما بازدید کنند. این کار باعث می شود کاربران شما تعامل بیشتری با برنامه شما داشته باشند و آن را فراموش نکنند.

تبلیغات اپلیکیشن در لینکدین

فضای لینکدین و گروه های لینکدین یکی از بهترین فضا ها برای تبلیغات اپلیکیشن است. همینطور در شبکه اجتماعی لینکدین می توانید روند توسعه اپ خود را به اشتراک بگذارید. محیط لینکدین یکی از بهترین جا ها برای این است که بتوانید تخصص خود را به رخ بکشید.

تبلیغات اپلیکیشن در اینستاگرام

تبلیغات اپلیکیشن در اینستاگرام

همانطور که میدانید اینستاگرام یکی از محبوب ترین رسانه های اجتماعی است. شما می توانید در اینستاگرام تبلیغات اپلیکیشن خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهید. این نوع تبلیغات هم می توانند کاربران را به دانلود و نصب اپ شما تشویق کنند و هم میتوانند جنبه برندینگ داشته باشند.

همچنین چنانچه تعداد فالور های صفحه اینستاگرامی شما بیش از 10 هزار نفر باشد می توانید لینک دانلود خود را برای سهولت کاربران در نصب اپلیکیشن در استوری قرار دهید. لینک دانلود اپلیکیشن یا لندینگ پیجی که لینک دانلود اپ در آن قرار دارد بهتر است در قسمت بایو پیج شما نیز قرار بگیرد. همچنین تبلیغات گسترده اپلیکیشن در اینستاگرام و تبلیغات اینفلوئنسری می توانند گزینه های بسیار مناسبی برای تبلیغات اپلیکیشن شما باشد.

با استفاده از تبلیغات اینفلوئنسری می توانید اپلیکیشن خود را وایرال کنید. اینفلوئنسر ها با معرفی اپلیکیشن شما به کاربران خود می توانند کاربران وفادار تری را برای شما به ارمغان بیاورند. چرا که فالور های آنها به آنها اعتماد دارند و حرف آن ها را قبول دارند.

طراحی آیکن جذاب برای اپلیکیشن

شاید یکی از مهمترین آیتم ها برای موفقیت در تبلیغات پلیکیشن آیکن آن باشد. ولی در بسیاری از موارد زیاد به آن پرداخته نشده است. برای اپلیکیشن خود یک آیکن جذاب و چشمگیر طراحی کنید. یک آیکن می تواند به حدی چشمگیر باشد که کاربر برای کنجکاوی هم که شده آن را نصب و از آن استفاده کند.

استفاده از اسکرین شات های مناسب

اگر برای معرفی یا آموزش اپلیکیشن خود به اسکرین شات های تصادفی از محیط اپ خود بسنده کنید در تبلیغات آن موفق نخواهید شد. تبلیغات اپلیکیشن زمانی مفید خواهد بود که اسکرین شات ها مستقیماً به هدف برنامه اشاره کنند و مشکل کاربران را حل کنند. بنابراین بهتر است از اسکرین شات های واضح و دقیق که عملکرد واقعی اپ را نمایش می دهد استفاده کنید.

آیا واقعا به تبلیغات اپلیکیشن نیاز دارید؟

پس از همکاری با مشتریان بسیاری دریافتیم که آنها انرژی، زمان و هزینه زیادی برای توسعه اپلیکیشن خود صرف می کنند. این اپلیکیشن ها هرچقدر هم که بی عیب و نقص و عالی باشند باز هم برای اینکه موفق شوند نیازمند به شناخته شدن هستند.

 هرچقدر برنامه موبایلی شما با کیفیت باشد وقتی کاربران از وجود آن اطلاعی نداشته باشند برای شما فایده ای نخواهد داشت. در واقع وقتی نتوانید برای اپلیکیشن خود کاربر جذب کنید و از آن کسب درآمد کنید، هزینه و انرژی که صرف توسعه آن کرده اید هدر رفته است.

بنابراین تبلیغات اپلیکیشن در کنار توسعه آن اهمیت فراوانی دارد. هر چقدر برای اپلیکیشن خود فعالیت های تبلیغاتی بیشتری انجام دهید کاربران بیشتری آن را شناخته و نصب می کنند. پس از هزینه کردن برای تبلیغات اپلیکیشن نترسید چون این تبلیغات در نهایت به کسب درآمد منجر خواهد شد و برای شما مزیت های بسیار زیادی را به ارمغان خواهد آورد.

نتیجه گیری

برای تبلیغات اپلیکیشن استراتژی های زیادی وجود دارد. البته شاید نتوانید همه این استراتژی ها را در یک زمان واحد انجام دهید. به استراتژی های تبلیغاتی که در این مقاله به آنها اشاره کرده ایم توجه کنید و 10 تا از بهترین های آن را برای شروع انتخاب کنید. بهتر است این استراتژی ها با نوع اپ و بودجه شما تناسب داشته باشند.

بعد از هر کمپین تبلیغاتی بازخورد های آن را جمع آوری کنید. این بازخورد ها که از سمت کاربران به شما ارسال می شوند می توانند زمینه ای باشند برای بازنگری و بهبود اپلیکیشن شما.