02166342998

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

0216670

تبلیغات درون برنامه‌ای و 6 مزیت اصلی آن

بازاریابی درون برنامه ای

حتما برایتان اتفاق افتاده است که در میان استفاده از برنامه‌ها و یا بازی‌های رایگان موبایلی، تبلیغی برایتان پخش شود. به این تبلیغات، تبلیغات درون برنامه‌ای می‌گویند. ممکن است این اتفاق به نظرتان آزاردهنده باشد، اما حقیقت این است که این تبلیغات هم بازدهی بالایی دارند و هم باعث کسب درآمد برای سازندگان اپلیکیشن و افزایش نصب می‌شود.

آمارها نشان می‌دهند که کاربران موبایلی نزدیک 90% زمان خود را در اپلیکیشن‌ها می‌گذرانند و فقط 13% زمان حضورشان در اینترنت، از وب‌سایت‌ها استفاده می‌کنند. بنابراین، اپلیکیشن‌های موبایل که تعدادشان روز به روز در حال افزایش است، بستر مناسبی برای تبلیغات اپلیکیشن محسوب می‌شوند.

بیشتر بخوانید:

  کارشناسان ما در ادتواپ با بررسی ترندهای بازاریابی موبایل به شما کمک می کنند تا کمپین‌های تبلیغات درون برنامه‌ای موفق برگزار کنید.

کاربران در سال 2019 بیش از 209 میلیارد بار بر روی تلفن‌های هوشمند خود نصب اپلیکیشن انجام داده اند و این آمار روزبه‌روز در حال افزایش است.

انواع تبلیغات درون برنامه ای

انواع تبلیغات درون برنامه‌ ای موبایل

۱- تبلیغات بنری استاندارد  (Standard Banner Ad)

تبلیغات بنری استاندارد،از ساده‌ترین و مشهورترین انواع تبلیغات آنلاین است. در این نوع تبلیغات، بنر تبلیغاتی در قسمت مشخصی از صفحه اپلیکیشن نمایش داده می‌شود.

۲- تبلیغات بنری همسان  (Native Banner Ad)

در تبلیغات همسان موبایلی، با ارائه‌ تبلیغات بنری به صورت هماهنگ با اپلیکیشن، یکپارچگی، هویت بصری و تجربه‌ی کاربری حفظ می‌شود و درواقع، کاربر تا پیش از کلیک برآن حس نمی‌کند که با تبلیغ مواجه شده است. اثربخشی این تبلیغات به دلیل یکپارچگی با اپلیکیشن، بالاست.

3- تبلیغات ویدیویی همسان  (Native Video Ad)

در این فرمت، با ارائه ویدئوهای تبلیغاتی در قالبی متناسب با اپلیکیشن‌های ناشر، توجه مخاطب را جلب می‌کند و مانند تبلیغات بنری همسان، یکپارچگی، هویت بصری و تجربه‌ی کاربری حفظ می‌شود.

۴- تبلیغات جایزه‎‌دار ویدیویی  (Rewarded Video Ad)

در تبلیغات ویدئویی جایزه‌ای، کاربران، خود تماشای تبلیغات را انتخاب می‌کنند و به‌ازای تماشای تبلیغات به کاربران پاداش اختصاص داده می‌شود. تبلیغات ویدئویی جایزه‌ای از متداول ترین نوع تبلیغات موبایلی است و ناشران (به خصوص ناشران بازی موبایل) می‌توانند درآمد خوبی از این نوع تبلیغات به دست آورند.

۵- تبلیغات بنری بینابینی  (Interstitial Banner Ad)

در تبلیغات بنری بینابینی، گاهی یک بنر تمام صفحه به کاربر نمایش داده می‌شود و کاربر در صورت عدم علاقه به تماشای تبلیغ، می‌تواند پس از گذشت چند ثانیه، از تماشای بنر انصراف دهد. این تبلیغات، متداول‌ترین نحوه‌ی تبلیغات درون اپلیکیشنی است.

۶- تبلیغات ویدیویی بینابینی  (Interstitial Video Ad)

ویدئوهای تبلیغاتی بینابینی، در لحظاتی که کاربران اپلیکیشن‌تان بیشترین میزان توجه را دارند، به صورت تمام صفحه نمایش داده می‌شود. کاربر می‌تواند این تبلیغات را پس از چند ثانیه ببندد.

۷-  تبلیغات پیش‌نمایش    (Pre-Roll Ad)

در این نوع تبلیغات، ویدئوی کوتاهی پیش از پخش ویدئوی اصلی به کاربر نمایش داده می‌شود و سپس ویدئوی اصلی آغاز می‌شود. این نوع تبلیغات بیشتر در اپلیکیشن‌هایی که به پخش ویدئو اختصاص دارند، استفاده می‌شود.

8- پوش نوتیفیکیشن تبلیغاتی (Push Notification AD)

پوش نوتیفیکیشن تبلیغاتی لزوماً درون برنامه نیستند و حتی اگر اپلیکیشن شما بسته باشد، می‌توانید به کمک پوش نوتیفیکیشن برای کاربران خود پیام ارسال کنید. فقط کافی است کاربر شما به اپلیکیشن شما اجازه ارسال نوتیفیکیشن داده باشد.

مزایای تبلیغات درون برنامه‌ای برای تبلیغ دهندگان

1) هدف‌گذاری مخاطبان!

موبایل، برخلاف کامپیوترها، معمولا فقط توسط یک نفر استفاده می‌شود. بنابراین رفتار کاربران در اپلیکیشن‌های موبایلی بسیار به عادات و زندگی شخصی آن فرد نزدیک است. این کمک می‌کند که رفتار مخاطبین خود را به خوبی بشناسید و در زمان مشخص تبلیغ خود را به دست مخاطبان هدف‌گذاری شده‌ی خود برسانید.

شما در تبلیغات درون برنامه‌ای می‌توانید ویژگی‌های مخاطبینی را که هدف شما هستند و می‌خواهید در معرض تبلیغ شما قرار بگیرند، انتخاب کنید و تبلیغ را فقط به آنان ارائه دهید!

2) اثرگذاری بالا

باتوجه به محبوبیت بی‌نظیر اپلیکیشن‌های موبایلی و بازی‌ها، یکی از بهترین مکان‌ها برای این که شما پیام خود را به مخاطبان خود  برسانید، اپلیکیشن‌ها هستند. خصوصا که معمولاً در هنگام بازی و یا استفاده از اپلیکیشن، مخاطب متمرکز است و با دقت، با تبلیغ شما مواجه می‌شود.

3) دیدن داوطلبانه‌ی تبلیغات

همان‌طور که گفتیم، در تبلیغات درون برنامه‌ای، دسته‌ی تبلیغات جایزه‌دار نیز قرار دارد که مخاطب به صورت داوطلبانه و در ازای دریافت جایزه‌ای، تبلیغ شما را تا پایان تماشا می‌کند.

4) فضای نامحدود

در تبلیغات بنری استاندارد، معمولاً فضای کوچکی در اختیار شماست که باید پیام خود را به صورت کوتاه در همان فضا جا دهید. اما در انواع دیگر تبلیغات درون برنامه‌ای، به خصوص تبلیغات بینابینی، با نشان دادن تبلیغ تمام‌صفحه، بیشترین درگیری را با مخاطب ایجاد می‌کنید.

5) ارائه‌ی تبلیغات در هرساعت از شبانه‌روز

در روش‌های بازاریابی برونگرا در دیجیتال مارکتینگ، معمولا باید ساعات مناسبی را از شبانه‌روز که بازدید بیشتری وجود دارد، برای انتشار تبلیغ خود انتخاب کنید، در حالی که در تبلیغات درون برنامه‌ای، هر زمانی که کاربر شما در حال استفاده از اپلیکیشن است، زمان مناسبی برای پخش تبلیغ شماست!

6) امکان ارائه تبلیغات جذاب و تعاملی

با توجه به امکانات گوشی‌های هوشمند، شما می‌توانید تبلیغات بسیار جذاب‌تری را برای مخاطبین خود آماده کنید. حتی این امکان وجود دارد که در میان تبلیغ، با کاربر تعامل برقرار کنید و از اون بخواهید کاری را انجام دهد تا بیشتر با محصول شما آشنا شود. برای مثال شاید تبلیغات اپلیکیشن‌هایی را دیده باشید که بخش اندکی از اپلیکیشن را درون تبلیغ به ش

ما نشان می‌دهند و شما می‌توانید با کلیک کردن روی گزینه‌هایی، با نحوه‌ی کار آنان آشنا شوید.

 

چطور یک کمپین تبلیغات درون برنامه‌ای مناسب طراحی کنیم؟

با وجود این مزایا، تبلیغات درون برنامه ای می‌تواند گاهی برای کاربران آزاردهنده باشد و اثر منفی بگذارد و  باعث شود نسبت به برند شما بدبین شوند. به همین خاطر است که لازم است یک برنامه‌ریزی مناسب برای کمپین خود داشته باشید.

قدم اول: شناخت مخاطبان هدف

اصل اول در دیجیتال مارکتینگ، شناخت مخاطبان هدف است. شما اگر بدانید افرادی که قرار است از محصول یا خدمات شما استفاده کنند، بیشتر چه خصوصیاتی دارند، و به کمک این خصوصیات، تبلیغات خود را برای آن‌ها هدف‌گذاری و منتشر کنید، تا حد بسیار زیادی هزینه‌ی خود را پایین آورده‌اید و نرخ بازگشت تبلیغات خود را بالاتر برده‌اید.

کاربران موبایلی به وسیله‌ی بسیاری از خصوصیات مانند موقعیت جغرافیایی، سن، جنسیت، سیستم عامل، نوع گوشی موبایل، نحوه اتصال به اینترنت و اپراتور اینترنت و مهم‌تر از همه علاقه‌مندی‌هایشان هدف‌گذاری می‌شوند.

قدم دوم: تعیین بودجه

بعد از شناخت مخاطبانتان، حالا وقت آن است که با تعیین KPI برای کمپین خود هدف‌گذاری کنید. فراموش نکنید که هدف‌گذاری و تعیین بودجه‌ی شما باید واقع‌گرایانه باشد. یکی از مهم‌ترین بخش‌هایی که در بودجه‌ی خود باید به آن توجه کنید، تولید محتوای تبلیغاتی کمپین است. این جمله‌ی مهم بیل گیتس را به خاطر آورید که «محتوا، پادشاه است!»

خیلی از مدیران به اشتباه فکر می کنند اصلی‌ترین پولی که باید برای کمپین بدهند، برای رسانه و توزیع محتوا است. هرچند توزیع مناسب محتوا بسیار مهم و ارزشمند است، اما مهم‌ترین موضوع در یک کمپین موفق، جذابیت است. پس حواستان باشد که به جز رسانه باید برای ایده پردازی، کپی رایتینگ و طراحی زیبای تبلیغات خود هم هزینه کنید.

قدم سوم: ارزش طول عمر مشتری را بررسی کنید.

ارزش طول عمر مشتری یاCustomer Lifetime Value ، یکی از مهم‌ترین داده‌های آماری برای پیگیری بخشی از برنامه تبلیغات است است. CLV اندازه‌گیری میزان ارزش مشتری برای سازمان شما، نه فقط براساس خرید بلکه بر اساس روابط کلی است. ارزش طول عمر مشتری، ارزش کل یک مشتری در تمام دوره رابطه او با سازمان است.

ارزش طول عمر مشتری در کنار معیار دیگری به نام هزینه جذب مشتری (CAC) معنا می‌یابد. این پولی است که شما برای جذب مشتری جدید در تبلیغات خود هزینه می‌کنید.

به عنوان مثال، اگر CLV مشتری به طور متوسط 100هزارتومان باشد و جذب آن بیش از 100هزارتومان هزینه داشته باشد، شرکت شما ضرر می‌کند، مگر اینکه هزینه‌های جذب مشتری را کاهش دهید.

قدم چهارم: تولید محتوای تبلیغاتی

همان‌طور که گفتیم، مهم‌ترین اصل در تبلیغات، ارائه‌ی محتوای جذاب است. برای این کار شما اول باید انتخاب کنید که می‌خواهید از کدام روش تبلیغات درون برنامه‌ای استفاده کنید. اینجاست که شناخت مخاطبان هدف اهمیت پیدا می‌کند. شما با هدف‌گذاری مخاطبان خود، می‌توانید فرمت مناسب تبلیغات خود را انتخاب کنید و با توجه به سلیقه‌ی آنان، محتوای جذاب و مناسب را به صورت شخصی‌سازی شده برای آن‌ها تولید کنید.

قدم پنجم: انتخاب رسانه‌ی مناسب

مخاطبین هدف شما بیشتر از چه اپلیکیشن‌هایی استفاده می‌کنند؟ این اپلیکیشن‌ها، بهترین رسانه‌ها برای انتشار تبلیغات شما هستند. اگر به‌تازگی راه‌اندازی تبلیغات برای اپلیکیشن خود را شروع کرده‌اید، بهتر است که آژانس تبلیغاتی مناسبی در این زمینه انتخاب کنید. ادتواپ می‌تواند بهترین انتخاب برای شما باشد!

قدم ششم: A/B  تست!

A/B تست را فراموش نکنید. با تست می‌توانید متوجه شوید که کدام استراتژی‌ها جوابگو بوده و کدام‌یک به نتیجه نرسیده است؟ آیا محتوایتان به اندازه کافی جذاب است؟ آیا واقعا مخاطبان شما در این رسانه‌ها حضور دارند؟

با استفاده از تست A/B و جمع‌آوری دیتای بیشتر می‌توانید در برهه‌های مختلف زمان این فاکتورها را بررسی کنید. ممکن است نیاز باشد دوباره تغییراتی بدهید.

قدم هفتم: انتشار محتوا و آغاز کمپین

حالا وقت آن است که کمپین خود را آغاز کنید، مدام آمارهای آن را بررسی کنید و با برنامه‌ریزی و KPIهای خود مقایسه کنید.

بیشتر بخوانید:

جمع‌بندی

روزبه‌روز اثرگذاری گوشی‌های هوشمند و اپلیکیشن‌ها بیشتر می‌شوند و این به آن معناست که شما به راحتی به کمک تبلیغات درون برنامه‌ای می‌توانید به میلیون‌ها کاربر دسترسی داشته باشید.  داده‌های ارسالی از اپلیکیشن‌ها امکان هدفمند کردن تبلیغات را ایجاد کرده‌اند و شما می‌توانید تبلیغ خود را مستقیم به پرسونای مخاطب خود ارسال کنید.

 پس، اگر می‌خواهید به مخاطبان خود دست پیداکنید، بهترین راه آن، تبلیغات درون برنامه ای در پر مصرف‌ترین اپلیکیشن‌های کاربران است.



اگر هنوز نتوانستید تصمیم بگیرید که از کجا کار جذب کاربران را شروع کنید، می‌توانید از خدمات بازاریابی اپلیکیشن و بازاریابی موبایل استفاده کنید. کارشناسان ما در تیم ادتواپ به شما کمک می‌کنند تا تبلیغات درون اپلیکیشن مناسبی طراحی کنید.