۰۲۱-۶۶۳۴۲۹۹۸

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

۰۲۱-۶۶۳۴۲۹۹۸

بهترین کلمه کلیدی برای وبسایت شما چیست؟(کلمات کلیدی پول‌ساز را بشناسید)

کلمات کلیدی پولساز

تحقیق درباره کلمه کلیدی اولین و اصلی‌ترین کاری است که باید در فرآیند سئو سایت انجام دهید. Keyword research یا همان پیدا کردن کلمات کلیدی ممکن است در نگاه اول ساده به نظر برسد اما در واقعیت یافتن بهترین کلمه کلیدی یکی از پایه‌های سئو است که باید به درستی انجام شود؛ زیرا اگر شما نتوانید کلمه کلیدی پولساز کسب‌و‌کار خود را به درستی پیدا کنید، به درآمد نخواهید رسید. در ادامه با ما همراه شوید تا با بهترین روش‌ها و ابزارهای تحقیق در انتخاب بهترین کلمه کلیدی برای سایت خود آشنا شوید.

چگونه بهترین کلمه کلیدی را برای سایت خود پیدا کنیم؟

پیش از هر چیزی بهتر است که به شما بگوییم منظور ما از کلمه کلیدی چیست. کلمه کلیدی یا همان کلیدواژه در واقع همان عبارتی است که محتوای صفحه‌ای از سایت شما حول آن می‌چرخد. برای آن که در هنگام جستجوی کاربر صفحه‌ی سایت شما به وی نشان داده شود، باید صفحه‌ی سایت خود را برای آن کلمه کلیدی بهینه‌سازی کنید. قبل از هر گونه اقدامی باید کلید واژه‌ی پولسازی که مشتریان بالقوه را به شما می‌رساند، پیدا کنید. در ادامه با بهترین راه‌ها و ابزارهای کیورد ریسرچ آشنا خواهیم شد.

همچنین بخوانید: توزیع محتوا چیست؟ ۱۳ کانال بی‌نظیر برای توزیع محتوا

1.لیستی از موضوعات مرتبط با کسب‌وکار خود را تهیه کنید.

در اولین گام بهتر است لیستی از موضوعات مرتبط با کسب‌و‌کار خود را پیدا کنید. این کار بسیار ساده است؛ تنها کافیست که تمام حیطه‌هایی که به فعالیت سایت شما مرتبط است را به صورت کلی بنویسید. فرض کنید که سایت شما یک فروشگاه لوازم آرایشی بهداشتی است. در این صورت لیست شما شامل موارد زیر خواهد بود:

  • لوازم آرایشی
  • میکاپ
  • زیبایی
  • لوازم بهداشتی
  • بهداشت بانوان
  • بهداشت آقایان
  • و ….

در صورتی که به صورت تیمی بر روی سایت فعالیت می‌کنید، بهتر است هر یک از اعضای تیم و شرکا این لیست را به صورت جداگانه تهیه کنند و در نهایت این لیست‌ها را با یکدیگر تطبیق دهید و یک لیست جامع از آن‌ها استخراج کنید.

2.دسته بندی محصولات یا خدمات خود را مشخص کنید.

بدیهی است که منبع درآمد وب‌سایت شما از طریق ارائه خدمات و یا فروش محصولات است. پیش از آن که اقدامی برای سئو سایت خود انجام دهید، بهتر است دسته بندی خدمات و محصولات خود را به صورت کامل مشخص کنید. در لیست دسته بندی‌ها باید تمامی زیردسته‌ها را نیز در نظر بگیرید. برای مثال فروشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی نمونه‌ای از سلسله مراتب دسته‌ها به صورت ذیل خواهد بود:

  • لوازم آرایشی
    • آرایش صورت
    • آرایش چشم
      • ریمل
      • خط چشم
      • سایه
    • محصولات مراقبتی
      • مراقبت از پوست
      • مراقبت از مو

و …..

3.خود را به جای مشتریان بگذارید.

یکی دیگر از کارهای ساده برای پیدا کردن بهترین کلمه کلیدی این است که خود را به جای کاربران بگذارید و ببینید اگر شما به خدمات و یا محصولات سایت خود نیاز داشتید، کدام کلمات کلیدی را در گوگل جستجو می‌کردید؟ به این ترتیب می‌توانید لیستی از کلمات کلیدی پولساز و مهم را پیدا کنید.

4.رقبای خود را رصد کنید.

برای آن که بتوانید در نتایج موتورهای جستجو دیده شوید و بهترین کلمه کلیدی را پیدا کنید، باید به سراغ بهترین رقبای آنلاین خود بروید. مهم نیست که در فضای سنتی و یا سایر کانال‌های درآمدی چه برندهایی رقیب شما هستند. در تحقیق کلمات کلیدی باید رقبایی که وب سایت دارند و سئوی آن‌ها نیز بهتر از سایرین است را پیدا کنید. پس از آن که رقبای خود را به درستی مشخص کردید، باید به کمک ابزارهای مربوطه مانند ابزار kwfinder صفحات سایت رقیب خود را آنالیز کنید و ببینید که آن‌ها از طریق کدام کلمات درآمد بیشتری را کسب می‌کنند.

5.از گوگل کمک بگیرید.

تا به این مرحله از کیورد ریسرچ به لیستی دست پیدا کردیم که از دید خودمان و رقبا به آن رسیدیم. مهم‌ترین ابزاری که واقعی‌ترین نتایج را به شما نشان می‌دهد، موتور جستجوی گوگل است. این موتور جستجوی هوشمند از دو طریق به شما در پیدا کردن کلمات کلیدی پولساز کمک خواهد کرد:

  • بخش related searches

اگر تا به حال دقت کرده باشید، با جستجوی هر کوئری در انتهای صفحه‌ی نتایج گوگل، بخشی با نام Related searches نیز نمایش داده می‌شود. این بخش به شما کلمات کلیدی مرتبط با عبارت جستجو شده را نشان می‌دهد. گوگل ارتباط معنایی میان این کلمات را بر اساس جستجوی میلیاردها کاربر در سراسر جهان به دست می‌آورد.

در این مرحله از کیورد ریسرچ می‌توانید با جستجوی کلمات کلیدی که در 4 مرحله ی‌قبل به دست آوردید، این کادر را به ازای هر کلید بررسی کرده و کلمات کلیدی جدید را به لیست خود اضافه کنید.

  • قابلیت تکمیل خودکار در کادر جستجو

به احتمال زیاد تا به حال تجربه کرده‌اید ، زمانی که عبارتی را در کادر جستجوی گوگل وارد می‌کنید، گوگل ادامه ی‌آن را به شما پیشنهاد می‌کند. این پیشنهاد بر اساس دیتایی است که گوگل از کاربران خود جمع می‌کند؛ بنابراین جزو بهترین کلمات کلیدی شما نیز خواهد بود. بهتر است که کلمات کلیدی خود را در گوگل سرچ کنید و بدون زدن دکمه‌ی‌ اینتر منتظر بمانید تا خود او عبارت تکمیل شده را به شما پیشنهاد دهد.

6.استفاده از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی

با پیشرفت تعداد سایت‌ها در دنیا و اهمیت تحقیق بهترین کلمه کلیدی، ابزارهای ایرانی و خارجی بسیاری نیز برای کمک به سئوکاران و صاحبان کسب‌و‌کارهای مختلف در زمینه‌ی‌ تحقیق کلمات کلیدی به وجود آمده‌اند. این ابزارها به شما کمک می‌کنند که در مدت زمان کوتاهی بتوانید اطلاعات مفیدی در رابطه با بهترین کلمات کلیدی پولساز پیدا کنید و سایت خود را بر اساس این آنالیزهای آماری بهینه نمایید. در ادامه لیستی از بهترین ابزارها را به شما معرفی خواهیم کرد.

ابزار تحقیق کلمات کلیدی

بهترین ابزارهای تحقیق کلمه کلیدی

ابزارهای موجود مزیت‌های بسیاری را برای افراد متخصص به ارمغان آورده‌اند که یکی از مهم‌ترین مزیت آن‌ها سرعت بالای کار با آن‌ها است. اما از سوی دیگر باید این نکته را نیز در نظر داشته باشید که ممکن است این ابزارها همانند آنالیز انسان تیزبینانه و صد درصد دقیق نباشد اما جای نگرانی نیست؛ زیرا در تمام دنیا افراد متخصص از این ابزارها برای تحقیق هرچه بهتر کلمات کلیدی استفاده می‌کنند.

1- Semrush

ابزار Semrush یکی از بهترین ابزارهای موجود است که البته نحوه ی‌عملکرد آن با سایر ابزارها متفاوت است. در اغلب ابزارهای پیدا کردن کلمات کلیدی، در ابتدا شما یک کلمه کلیدی را مشخص کرده و سپس ابزار کلمات مرتبط و پولساز را به شما نشان می‌دهد. اما عملکرد ابزار Semrush این گونه نیست. شما به جای وارد کردن یک کلمه کلیدی، آدرس دامنه ی‌رقیب خود را در این ابزار وارد می‌کنید و سپس این ابزار به شما 5 کلیدواژه ی‌برتر که رقبای شما در آن رتبه ی‌خوبی دارند را نشان می‌دهد. البته می‌توانید با زدن دکمه‌ی ‌مشاهده‌ی ‌بیشتر لیست کاملی از این کلیدواژه‌ها را مشاهده کنید.

از دیگر مزیت های این ابزار می توان به این موضوع اشاره کرد که شما می توانید کشور مورد‌نظر خود را انتخاب کنید و در نهایت نتیجه آنالیز را مشاهده کنید. یکی دیگر از قابلیت‌های این ابزار این است که می‌توانید با وارد کردن یک کلیدواژه، لیستی از بهترین کلمه‌های کلیدی طولانی‌ را نیز در اختیار داشته باشید. کلمات کلیدی طولانی‌تر که با نام Long Tail Keyword شناخته می‌شوند، رقابت کمتری دارند و می‌توانید در مدت زمان کوتاه‌تری در این عبارات جایگاه خوبی در گوگل به دست آورید. لازم به ذکر است که بر اساس گزارش سایت backlinko پایگاه داده ی‌این ابزار متشکل از 21 میلیارد عبارت است.

2- Search console

یکی از ابزارها مهم گوگل در دیجیتال مارکتینگ، سرچ کنسول است که حتی از آن به عنوان بهترین ابزار تحقیق کلمه کلیدی نیز یاد می‌شود. اما نکته ی‌قابل توجه اینجاست که اگر سایتی تازه تاسیس دارید، این ابزار مناسب شما نیست؛ زیرا باید ابتدا مدتی از شروع کار سایت بگذرد تا این ابزار بتواند دیتایی از کاربران شما را جمع آوری کند. در صورتی که سایت قدیمی‌تری دارید، می‌توانید از بخش performance ببینید که چه عبارت‌هایی بیشتری کلیک و ایمپرشن را برای شما داشته‌اند.

3- Kwfinder

همانطور که در بالاتر نیز اشاره کردیم، این ابزار یکی از محبوب‌ترین ابزارها برای تحقیق بهترین کمه کلیدی پولساز است. علاوه بر آن که می‌توانید از این ابزار برای رصد و تحلیل رقبا استفاده کنید، می‌توانید کلمات مرتبط، هم خانواده و کلمات کلیدی طولانی یک کلید واژه ی‌خاص را نیز پیدا کنید. البته ممکن است که این ابزار برای زبان فارسی عملکرد فوق العاده‌ای نداشته باشد اما نتایج آن قابل قبول است و تنها با یک کلیک می‌توانید لیستی از بهترین کلمات کلیدی را به دست آورید.

4- Keyword tool

ابزار keyword tool یکی از ابزارهای پولی است که برای دسترسی به تمامی داده‌های آن باید اشتراک خریداری کنید. برای ما ایرانیان نه تنها فرآِند خرید دلاری سخت است؛ بلکه از لحاظ قیمتی نیز مقرون به صرفه نیست. اگر نمی‌خواهید برای کیورد ریسرچ هزینه کنید، می‌توانید از نسخه‌ی ‌رایگان آن استفاده کنید. تنها کافیست که به سایت keywordtool.io مراجعه کنید تا اطلاعات نسبتا کاملی را به صورت رایگان دریافت کنید. مزیت این ابزار این است که شما می‌توانید زبان آن را بر روی فارسی تنطیم کنید تا نتایج دقیق‌تری را در اختیار شما قرار دهد.

5- Google Keyword Planner

یکی دیگر از ابزارهای شرکت گوگل، کیورد پلنر است که به صورت رایگان در دسترس عموم قرار دارد. مزیت اصلی این ابزار نسبت به سایر ابزارها این است که اطلاعاتی که در اختیار شما می‌گذارد به صورت مستقیم توسط شرکت گوگل تامین می‌شود. شما نیز می‌خواهید که در موتور جستجوی گوگل جایگاه خوبی به دست آورید؛ بنابراین بهره‌گیری از این ابزار می‌تواند کمک بسیار بزرگی به وب سایت شما کند.

تنها نکته‌ای که وجود دارد این است که برای استفاده از این ابزار باید از طریق ابزار گوگل ادز، دسترسی‌های لازم را ایجاد نمایید. البته این به آن معنا نیست که حتما باید کمپین تبلیغاتی برگزار کنید و یا هزینه‌ای را پرداخت نمایید.شما می‌توانید به صورت کاملا رایگان از این اطلاعات قابل اطمینان برای تهیه لیست بهترین کلمه کلیدی استفاده کنید.

6- Google Trends

گوگل ترندز نیز یکی از ابزارهای شرکت گوگل برای تحقیق کلمه کلیدی است. در این جا لازم است بگوییم که می‌توان از تعداد ابزارهایی که شرکت گوگل برای کیورد ریسرچ ارائه کرده، اهمیت و نقش اساسی این کار در سئوی سایت را متوجه شویم. گوگل ترندز به شما کمک می‌کند تا تحلیل خود را بر اساس بازه‌ی‌ زمانی انجام دهید. به عنوان مثال شما می‌توانید در 5 سال گذشته بررسی کنید که کاربران چه کلماتی را بیشتر در گوگل جستجو کرده‌اند و این اطلاعات را به تفکیک ماه و سال مشاهده کنید. این کار به شما در برگزاری کمپین‌های مناسبی نیز کمک خواهد کرد. به عنوان مثال اگر فروشگاهی برای فروش محصولات اپل دارید، به کمک این ابزار می‌توانید متوجه شوید که در ماه‌هایی که اپل از محصولات جدید خود رونمایی می‌کند، به طرز چشمگیری آمار جستجوی کاربران نیز تحت تاثیر قرار گرفته و افزایش می‌یابد.

7- Keyword Generator

یکی دیگر از ابزارهای کاربردی Keyword Generator است که برای یک کلمه ی‌کلیدی 150 کلمه‌ی‌ مرتبط را به شما نشان می‌دهد. شما می‌توانید نتایج را در 170 کشور مختلف ببینید و بر اساس زبان وب سایت خود از این داده‌ها استفاده نمایید. توجه داشته باشید که این ابزار کلمات کلیدی را بر اساس اهمیت مرتب می‌کند؛ به این معنا که 10 کلمه ی‌کلیدی اول، نسبت به 10 کلمه ی‌دوم میزان جستجوی بیشتر و در نتیجه اهمیت بالاتری دارد.

8- ahrefs

ahrefs یکی از ابزارهای محبوب در میان سئوکاران است؛ زیرا نه تنها در تحقیق کلمات کلیدی، بلکه در آنالیز بک لینک‌های دریافتی وب سایت‌ها نیز کارآمد است. این ابزار علاوه بر لیستی از کلمات کلیدی پولساز، سختی کلمه، حجم جستجو و CPC را نیز مشخص می‌کند؛ به همین دلیل از آن برای تحلیل کلماتی که رقبایتان در آن‌ها رتبه دارند نیز می‌توانید کمک بگیرید.

9- Answer the public

این ابزار با سایر ابزارهایی که تا به اینجا معرفی کردیم، کمی متفاوت است و نتایج را به صورت خوشه‌ای نشان می‌دهد. عملکرد این ابزار به این صورت است که به ازای هر کلمه‌ای که در آن وارد کنید، سوالاتی که کاربران حول آن جستجو کرده‌اند را دسته بندی کرده و نشان می‌دهد. البته این ابزار برای زبان فارسی نیست اما به شما ایده‌هایی برای پیدا کردن کلمات کلیدی و استراتژی محتوای سایت خواهد داد.

10- Soovle

ابزار Soolve یک ویژگی منحصر به فرد دارد که آن را به ابزاری محبوب و کاربردی تبدیل کرده است. ویژگی منحصر به فرد این ابزار این است که اطلاعات خود را بر اساس یاهو، بینگ، یوتیوب، ویکی‌پدیا و آمازون جمع آوری می‌کند. این تفاوت باعث شده تا شما بتوانید رفتار کاربر در سایر پلتفرم‌ها را نیز رصد کنید تا اطلاعات واقعی‌تری در اختیار داشته باشید.

11- Keywordsnatcher

همانطور که در بالاتر نیز اشاره کردیم، رتبه گرفتن در کلمات طولانی‌تر به مراتب ساده‌تر است؛ زیرا رقابت در آن‌ها نیز کمتر است. رقابت کمتر به این معنا نیست که کلمه کلیدی پولسازی نیست؛ بلکه ممکن است با انتخاب صحیح لانگ تیل‌ها حتی فروش و درآمد بیشتری نسبت به کلمات کلیدی کوتاهتر داشته باشید. ابزار keywordsnatcher به شما کمک می‌کند تا تنها در چند ثانیه لیستی از این کلمات را به دست آورید.

12- Moz

یکی از بهترین ابزارها برای تحقیق کلمه کلیدی moz است. البته قدرت این ابزار تنها محدود به تحقیق کلمه کلیدی نیست؛ بلکه برای عیب یابی وضعیت سئو سایت، بهینه‌سازی سایت و آنالیز بک لینک نیز کاربرد دارد. برای استفاده از این ابزار باید اشتراک آن را خریداری کنید اما در صورت ثبت نام در سایت Moz می‌توانید به مدت یک ماه به صورت رایگان به تمامی امکانات آن دسترسی داشته باشید. پس از اتمام مدت آزمایشی دسترسی شما مجددا بسته خواهد شد و باید به صورت ماهانه اشتراک تهیه کنید.

13- SECockpit

اگر امکان خرید و پرداخت دلاری برای ابزارهای تحقیق کلمه کلیدی را دارید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که SECockpit را تهیه کنید. این ابزار علاوه بر جستجوی بهترین کلمه کلیدی پولساز، میزان رقابت ارگانیک کلمات به‌همراه تخمین ترافیک هریک از کلمات را به شما نشان می‌دهد. به کمک این اطلاعات می‌توانید مطمئن شوید که با سرمایه‌گذاری بر روی این کلمات، به طور تقریبی ورودی‌های این کلمات را متوجه شوید.

سرچ اینتنت

7.قصد کاربر از سرچ Search Intent را در نظر بگیرید

یکی دیگر از مهم‌ترین عواملی که باید هنگام تحقیق کلمه‌ کلیدی لحاظ شود، یافتن کلمات کلیدی متناسب با هدف کاربر از سرچ است. همانطور که در مقالات قبلی درباره قیف فروش و سفر مشتری صحبت کردیم، می‌دانیم که کاربر در هر مرحله کلیدواژه‌های خاصی را سرچ می‌کند. در یک دسته بندی کلی هدف کاربر از سرچ را به 4 دسته کلی تقسیم می‌کنند:

همچنین بخوانید: بازاریابی فلایویل: راهنمای کامل و عملی

  • جستجو با هدف کسب اطلاعات

گاهی کاربران برای تحقیق و بررسی بیشتر پیرامون موضوعی در گوگل سرچ می‌کنند. برای این منظور فرض کنید فردی در گوگل سرچ کرده است که اکستنشن مژه چیست. این فرد احتمالا درباره این کلمه چیزی را شنیده است و به آن علاقه پیدا کرده است. برای همین در قیف فروش در قسمت Top Of Funnel قرار دارد. اگر قصد جمع‌آوری لید و ایجاد آگاهی از برند را داشته باشیم، این قسمت یعنی کلیدواژه‌های مرتبط با کسب اطلاعات بسیار مهم است. از طرف دیگر اگر قرار است با تحقیق کلمات کلیدی روی افزایش فروش مانور دهیم، کلمات کلیدی مرتبط با اطلاعات شاید گزینه مناسبی نباشد.

  • جستجو با هدف یافتن برند یا سایت

گروه دوم از کلمات کلیدی مربوط به Branded Keywordها یا کلمات کلیدی مربوط به برند شما می‌شود. برای درک این موضوع فرض کنید برند آرایشی تام فورد را سرچ می‌کنید یا اینکه سایت گوچی را فراموش کرده‌اید و از املای درست آن مطمئن نیستید. در اینجا شما با سرچ کلمات کلیدی مربوط به برند سعی می‌کنید به سایت مورد نظر برسید. بنابراین بسیار مهم است که در کلمات کلیدی مربوط به سایت و برند خود تمامی صفحات اول گوگل را در اختیار داشته باشید تا دسترسی کاربران به سایت شما راحت‌تر شود و از آن طرف میزان اعتماد آن‌ها نیز بیشتر می‌شود.

  • جستجو با هدف خرید

سومین گروه از کلمات کلیدی پولساز که مورد توجه بسیاری از سئوکاران و مدیران سایت است، کلمات کلیدی مربوط به فروش محصولات و خدمات است. اگر قصد افزایش فروش و نرخ تبدیل را داشته باشید و بخواهید کاربری که وارد سایت شما می‌شود با کمترین دراپ و ریزش از محصول شما خرید کند کلمات کلیدی با هدف خرید بهترین جا برای سرمایه گذاری است. برای درک این کلمات ابتدا تصور کنید یک فردی سرچ می‌کند ریمیل اسنس.

هدف این کاربر از سرچ می‌تواند کسب اطلاعات درباره این نوع ریمیل باشد، یا اینکه می‌خواهد نظرات کاربران را در سایت‌های فروشگاه لوازم آرایشی و دیجیکالا بخواند، یا شاید هم قصد خرید داشته باشد. اما فرد دومی را تصور کنید که کلمه خرید ریمیل اسنس را سرچ می‌کند. احتمال اینکه این فرد خرید خود را از سایت نهایی کند بسیار زیاد است. از طرفی دیگر چون کلمات کلیدی این عبارت طولانی‌تر است و سختی کمتری دارد میزان رقابت آن نیز ممکن است کمتر باشد.

همچنین بخوانید: ۱۷ نکته برای افزایش فروش وب سایت خود در سال ۲۰۲۲

  • جستجو با قصد مقایسه و بررسی

یکی دیگر از بهترین کلمات کلیدی، کلماتی هستند که با هدف مقایسه و بررسی سرچ می‌شوند جایگاه این کلمات در قیف فروش قبل از کلمات کلیدی با هدف خرید و بعد از کلمات کلیدی با هدف کسب اطلاعات است. در اینجا کاربر پس از شناخت اولیه دنبال انتخاب بهترین گزینه و یا کاهش گزینه‌های موجود است. برای مثال فرض کنید فردی این عبارت را سرچ می‌کند: مقایسه ریمیل اسنس و ایزادورا. در اینجا هدف کاربر خواندن مقاله‌ای است که این دو محصول را با یکدیگر از نظر قیمت، کیفیت، کارایی، نسبت هزینه به ارزش و سایر موارد مقایسه کند.

در اینجا کاربر می‌خواهد یک مقایسه منصفانه‌ای را بخواند و اگر شما وارد کننده محصولات اسنس باشید و مقاله مقایسه‌ای شما به گونه‌ای باشد که طرفداری محصولات خودتان را کرده باشید، ممکن است نتوانید اعتماد کاربر را جلب کنید. برای این منظور از یک سایت سوم مانند ویرگول استفاده می‌کنند. نویسنده به عنوان یک استفاده کننده بی‌طرف مقایسه‌ای انجام می‌دهد و خوبی‌های محصولات سایت شما را بصورت نامحسوسی بیشتر ذکر می‌کند. این کار به عنوان مشارکت در فروش هم انجام می‌شود

جمع بندی از پیدا کردن بهترین کلمه کلیدی

همان‌طور که در پایان مقاله متوجه شدیم، تحقیق کلمه کلیدی از اصلی‌ترین و ابتدایی‌ترین گام‌هایی است که باید در راستای سئو و موفقیت سایت خود بردارید. در این نوشتار روش‌های تحقیق کلمه کلیدی را به شما عزیزان آموزش دادیم و با معرفی 13 ابزار برتر برای کیورد ریسرچ راه‌های سریع و کاربردی پیدا کردن لیست کلمات کلیدی را به شما نشان دادیم. امیدواریم که این نوشتار برای شما مفید واقع شده باشد. لطفا شما نیز اگر از روش و یا ابزار خاصی برای پیدا کردن کلمات کلیدی مهم و پولساز استفاده می‌کنید، آن را در بخش نظرات همین صفحه برای ما بنویسید.

هم‌اکنون کلیک کنید