02166342998

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

0216670

چگونه در 5 مرحله یک پست وبلاگ مانند پدرخوانده بازاریابی محتوا بنویسیم

پست وبلاگ

پست وبلاگ موفق چه ویژگی‌هایی دارد؟ برای پاسخ به این سوال ابتدا ببینیم که وبلاگ نویسی چیست؟

وبلاگ نویسی نوعی تولید محتوای آنلاین است که در آن مطالبی را برای یک سایت یا وبلاگ می‌نویسید. وبلاگ‌ها می‌توانند شخصی و مستقل باشند یا می‌توانند برای اهداف تجاری یا بازاریابی نوشته شوند. هر وبلاگ نویسی سبک و صدای خاص خود را دارد، اما جو پولیتزی، پدرخوانده محتوا می‌گوید، بسیاری از وبلاگ‌های موفق ویژگی‌های مشابهی مانند متن جذاب، اطلاعات دقیق و جذابیت بصری دارند.

در این پست وبلاگ، از جمله انواع رایج محتوای وبلاگ را مورد بحث قرار می‌دهیم و مراحل نوشتن یک پست وبلاگ را به همراه نکات وبلاگ نویسی مرور می‌کنیم (برگرفته از 3 گانه کتاب 1-کارخانه محتوا 2-قدرت محتوا 3-خلق محتوا خلق مشتری) .

پست وبلاگ چیست؟

وبلاگ مجموعه‌ای آنلاین از محتوای نوشتاری است که هدف آن‌ها می‌تواند دل‌نوشته‌ای شخصی تا بازاریابی برای محصولات و خدمات باشد. این نوشته‌ها یا پست‌های وبلاگ، مقالاتی هستند که در روزها و ساعات مشخص با هدف خاصی منتشر می‌شوند. پست‌های وبلاگ معمولاً به ترتیب اولویت و با استراتژی‌های خاصی نوشته می‌شوند. مهم‌ترین موضوع در پست وبلاگ، شناخت مخاطب است.

پولیتزی به خاطره طنزی اشاره می‌کند که یک مشتری به او گفت که او 18 شخصیت دارد. مخاطب شما باید با یک یا دو جمله کوتاه مشخص شود. چه کسانی را هدف قرار می‌دهید؟ مادران؟ کارآفرینان؟ معماران؟ هر کسی که باشد، آن‌ها را بشناسید و متناسب با شخصیت آن‌ها محتوای پست وبلاگ خود را طراحی کنید. اگر به زندگی مردم نگاه کنید، هر یک از مردم با افرادی معاشرت می‌کنند که تیپ‌های شخصیتی و ویژگی‌های اخلاقی متناسب و مکملی با خود داشته باشند. شناخت علائق مشترک، ارزش‌های مهم، ایده‌ها و اهداف، مهم‌ترین مواردی است که باید آن‌ها را بشناسید. می‌توانید پس از کشف پرسونای مخاطب، به کمک قیف بازاریابی محتوا، نقشه سفر خریدار خود را طراحی کنید تا بهترین استراتژی بازاریابی محتوایی را به کار بگیرید.

انواع پست‌های وبلاگ

وبلاگ‌ها هر موضوعی را که صاحب وبلاگ بخواهد درباره آن بنویسد پوشش می‌دهد. وبلاگ‌ها می‌توانند شخصی باشند یا نماینده یک سازمان مانند روزنامه، شرکت، مدرسه، سازمان غیرانتفاعی، تیم ورزشی یا یک رستوران. پست‌های وبلاگ اغلب قصد دارند خواننده را به یک موضوع خاص علاقه‌مند کنند و به آن‌ها آموزش دهند. برای مشاغل، پست‌های وبلاگ اغلب به عنوان بخشی از تلاش‌های بازاریابی بزرگ‌تر، تحت عنوان بازاریابی درون‌گرا استفاده می‌شود. بازاریابی درون‌گرا نوعی از بازاریابی است که مشتری به کسب‌و‌کار شما علاقه‌مند شده و به دنبال محصول شما می‌آید و این برخلاف بازاریابی برون‌گرا است چون شما مشتری را با تبلیغات بمباران می‌کنید و به دنبال آن‌ها می‌روید.

بیشتر بخوانیم:

جو پولیتزی و درد واقعی!

جو پولیتزی می‌گوید، آیا محتوای شما سعی دارد درد مشتری را برطرف کند؟ این واقعاً راهی برای ایجاد اعتماد با مشتریان است؟ انتشار محتوای طراحی شده برای رسانه‌های اجتماعی در پست وبلاگ یک کار بسیار سطحی است و می‌توانید از تقویم محتوا کمک بگیرید. به تولید محتوایی فکر کنید که بیشتر شبیه یک مقاله 1200 کلمه‌ای باشد تا یک پست 350 کلمه‌ای که برای رسانه‌های اجتماعی طراحی شده است. ثبات مهم‌ترین چیز است. ویروسی شدن پس از تولید محتوا 10000 قطعه محتوا رخ می‌دهد. با نوشتن کتاب کارخانه محتوا، افراد زیادی را یافتم که همان کارهایی را که ما انجام می‌دادیم انجام می‌دادند. به نظر می‌رسید که همه آن‌ها از یک مدل برای ساخت محتوای باکیفیت، مرتبط و متناسب با نیازهای مشتریانشان استفاده می‌کردند.

جو پولیتزی

انواع رایج پست وبلاگ عبارت‌اند از:

  • دستورالعمل‌ها: این نوع پست وبلاگ نحوه تکمیل یک عمل خاص را در یک سری مراحل توضیح می‌دهد، مانند چگونه یک وب‌سایت وردپرسی بسازیم.
  • فهرست‌ها: این نوع پست، فهرستی از اطلاعاتی را به اشتراک می‌گذارد که ممکن است برای خواننده مفید باشد، مانند فهرستی از جشن‌های ایران باستان.
  • اخبار: این نوع پست وبلاگ جزئیاتی در مورد یک خبر ارائه می‌دهد، مانند وبلاگ فناوری که اخبار مربوط به بروز رسانی‌های امنیتی یک سیستم عامل رایج مثل اندروید را به اشتراک می‌گذارد.
  • نظرات: در این نوع پست وبلاگ، نویسنده برداشت صادقانه خود از یک محصول یا خدمات را با خوانندگان خود به اشتراک می‌گذارد، مانند بررسی یک رستوران محلی.
  • توضیح دهنده: یک پست وبلاگ توضیحی شبیه به یک پست وبلاگ دستورالعمل یا چگونه است که توضیحی کامل و عینی از موضوع خود ارائه می‌دهد. تفاوت این است که این نوع پست وبلاگ لزوماً به صورت خطی و گام به گام ارائه نمی‌شود و لزوماً نحوه تکمیل یک کار را توضیح نمی‌دهد. مانند نکات نوشتن محتوای ویروسی
  • تعاریف: وبلاگ‌نویسان ممکن است از این قالب پست وبلاگ برای تعریف چیزی استفاده کنند، مانند اینکه منبع معتبر در نوشتار دانشگاهی چیست.
  • مصاحبه: در این نوع پست، وبلاگ‌نویس فردی را که با او مصاحبه کرده است معرفی می‌کند و اطلاعات پیش‌زمینه‌ای در مورد مصاحبه شونده و کار او ارائه می‌دهد. همچنین در ادامه با متنی از مصاحبه همراهتان می‌کند که گاهی اوقات با اطلاعات اضافی نوشته شده توسط وبلاگ‌نویس درهم‌آمیخته شده. شما می‌توانید مصاحبه‌ها را در بسیاری از وبلاگ‌های مختلف، مانند ریپورتاژهای ایسنا پیدا کنید.

ادامه انواع پست‌های وبلاگ که ترویج کمتری دارند اما مهم است

  • محتوای تولید شده توسط کاربر UGC: مخفف User Generated Content است که نشان می‌دهد محتوا توسط کاربر ساخته شده است مانند محتوایی که یک کاربر درباره استفاده از محصولات ما در وبلاگی مانند ویرگول می‌نویسد.
  • مرور: در یک پست نقد، وبلاگ‌نویس یک فیلم، بازی ویدئویی، برنامه تلویزیونی، کتاب، محصول را بررسی می‌کند. یک پست نقد می‌تواند هر چیزی را شامل شود، آیا استفاده از افزونه یوست برای سئو خوب است؟ نمونه‌ای از پست وبلاگی است که بر نقاط مثبت و منفی این افزونه تمرکز دارد.
  • شخصی: یک پست وبلاگ شخصی، مانند یک مقاله شخصی، جایی است که نویسنده تجربیات، افکار و یا نظرات شخصی خود را مورد بحث قرار می‌دهد. معمولاً این نوع پست‌ها را در وبلاگ‌های شخصی مثل بلاگفا یا ویرگول به‌جای وبلاگ‌های شرکتی یا حرفه‌ای خواهید دید. با این حال، وبلاگ نویسی که معمولاً انواع دیگری از پست‌های وبلاگ شرکتی یا تجاری را منتشر می‌کند، ممکن است هرازگاهی پست‌های وبلاگ شخصی را منتشر کند تا ارتباط شخصی بیشتری با خوانندگان ایجاد کند.
  • مبتنی بر تصویر: همان‌طور که از نام آن پیداست، یک پست وبلاگ مبتنی بر تصویر، پستی است که بر روی تصاویر تمرکز دارد. پست می‌تواند یک اینفوگرافیک باشد یا می‌تواند یک پست متشکل از چندین تصویر باشد. مهم نیست که کدام است، حداقل حاوی مقداری متن است تا به خواننده توضیحی برای تصاویر بدهد. این چیزی است که آن را به یک پست وبلاگ تبدیل می‌کند و نه یک گالری تصویر.

مقاله

چگونه یک پست وبلاگ بنویسیم

هر وبلاگ‌نویس بسته به مخاطبان، ترجیحات و هدف خود از ورود به وبلاگ‌نویسی، رویکرد خاص خود را برای نوشتن یک پست وبلاگ دارد. برای وبلاگ‌نویسان جدید، در اینجا مجموعه‌ای از مراحل کلی وجود دارد که باید هنگام نوشتن پست وبلاگ خود دنبال کنید:

1- موضوعی را انتخاب کنید

وبلاگ نویسی اجازه می‌دهد تا هر نوع محتوایی را درباره هر موضوعی بنویسد. با هر نوع لحن یا سبک نوشتاری که ترجیح می‌دهید. همه چیز با موضوعی شروع می‌شود که می‌خواهید درباره آن بنویسید. برای شروع وبلاگ نویسی، موضوعی را انتخاب کنید که به آن علاقه دارید. بسیار خوب است که موضوع مورد نظر علاوه از اهمیت بالا و سرچ زیاد، مورد علاقه شما و مخاطبان باشد و تخصص شما و محصول یا خدمات شما را در بر بگیرد و بیانگر مزیت رقابتی شما هم باشد.

برای انتخاب موضوع می‌توانید از طوفان فکری، استفاده کنید و سپس ایده‌های خود را به موضوعاتی محدود کنید که می‌توانند در یک پست وبلاگ پوشش داده شوند. خواننده و آنچه را که در وب سایت‌های همکار دیگر می‌بینید در نظر بگیرید. طول یک مقاله که در نتایج اول جست‌وجو ظاهر می‌شود چقدر است؟ چه نکاتی در زمینه عنوان، سئو و کی‌ورد دارد؟ شاید لندینگ پیج جداگانه برای آن باید در نظر بگیرید.

2- در مورد پست وبلاگ تحقیق و بررسی انجام دهید

پس از تصمیم گیری در مورد موضوعی برای پست وبلاگ خود، تحقیقات لازم را برای حمایت از نکات خود انجام دهید. این کاری است که محققان برای انتشار مقالات علمی در ژورنال معتبر انجام می‌دهند و بهتر است در وبلاگ‌نویسی هم رعایت شود. مثلاً در این مقاله وبلاگ، جو پولیتزی به عنوان رفرنس این مقاله معرفی شده است. در نظر داشته باشید وقتی نوبت به فهرست شدن در موتورهای جستجو و گرفتن رتبه خوب می‌رسد، محتوای با کیفیت پاداش می‌گیرد. فراتر از هدف قرار دادن بهترین کلمه کلیدی خود، می‌خواهید یک مقاله با کیفیت و مرتبط با موضوع بنویسید که واقعی، دقیق باشد و خوانندگان شما بتوانند از آن بیاموزند.

ساختار وبلاگ نویسی را رعایت کنید. یک طرح کلی می‌تواند به شما کمک کند خوانایی مقاله بهبود یابد و به شما کمک کند تا مقاله شما خسته کننده نشود. وبلاگ شما دارای مقدمه، بدنه و نتیجه گیری خواهد بود. بدن و نتیجه‌گیری شما را می‌توان در سرفصل‌های H2 تقسیم کرد که به موتورهای جستجو کمک می‌کند پست وبلاگ شما را بخوانند و بدانند حاوی چه چیزی است.

مطالب مرتبط: ساخت محتوای ویروسی در 6 مرحله

3- یک تیتر مؤثر بنویسید

عنوان پست وبلاگ شما بسیار مهم است. نه تنها به خوانندگان و گوگل می‌گوید که پست وبلاگ شما در مورد چیست، بلکه به شما کمک می‌کند در هنگام نوشتن موضوع را حفظ کنید. به‌عنوان‌مثال، یک مقاله که درباره چگونگی وبلاگ‌نویسی است را در نظر بگیرید. این مقاله باید از سرفصل‌های مشخص استفاده کند که حاوی مراحل یا دستورالعمل‌هایی در مورد نحوه نوشتن مقاله تأثیرگذار است که در عنوان وعده می‌دهد. یک عنوان مؤثر همچنین می‌تواند به یافتن پست وبلاگ شما برای جستجوهای مرتبط در موتورهای جستجو کمک کند.

4- پست وبلاگ را بنویسید

هنگام نوشتن پست وبلاگ خود، ذهن خود را پراکنده نکنید. اگر به شما بگویند یک نقاشی بکشید ممکن است بسیار فکر کنید، اما وقتی گفته می‌شود طرح یک گل را بکشید کار ساده‌تر است. با جملات ابتدایی شروع کنید تا موتور نویسندگی شما روشن شود. نویسندگان بزرگی چون داستایوفسکی و برناردشاو زمان زیادی را به نوشتن اختصاص می‌دادند. از مقالات مرتبط فارسی و انگلیسی برای آماده شدن ذهنتان استفاده کنید.

پست‌های وبلاگ با لحن محاوره‌ای، رسمی یا ادبی نوشته می‌شوند. لحن محاوره مانند یک سخنرانی است. صحبت کردن با مخاطبان به این روش می‌تواند به شما کمک کند تا با خواننده ارتباط برقرار کنید و آن‌ها را درگیر نگه دارید. اما فراموش نکنید که تحقیق هاب اسپات نشان داد که میزان فروش زمانی که از لحن جدی و رسمی استفاده می‌کنید بیشتر است. اگرچه میزان صمیمیت در لحن محاوره‌ای بیشتر باشد.

5- پست وبلاگ را ویرایش و منتشر کنید

قبل از شروع ویرایش، از پست وبلاگ خود فاصله بگیرید و بلافاصله بعد از نوشتن این کار را انجام ندهید. انجام این کار می‌تواند به شما کمک کند نوشته خود را واضح‌تر ببینید و به طور مؤثرتری ویرایش کنید. وقتی برگشتید، هرگونه غلط املایی یا دستوری را تصحیح کنید و دوباره قطعه را بخوانید تا مطمئن شوید که جریان منطقی دارد و خوانندگان می‌توانند مفهوم آن را به راحتی دریافت کنند.

پس از انتشار پست وبلاگ،با استراتژی توزیع محتوا، محتوای خود را تبلیغ کنید، مانند به اشتراک گذاری آن در رسانه‌های اجتماعی و ساخت پروفایل بک‌لینک در سایت‌هایی مثل بلاگر، ویرگول و… . خزیدن ربات‌های گوگل در سایت شما برای یافتن محتوای جدید و ایندکس آن ممکن است مدتی طول بکشد، به خصوص اگر وبلاگ جدیدی هستید. چون کراولر بادجت (مقداری که ربات‌های گوگل سایت شما را بررسی می‌کنند) محدود است. در عین حال، می‌توانید با تبلیغ محتوای خود در این سایت‌ها و رسانه‌های اجتماعی، اهمیت خود را در چشمان خزنده‌های گوگل نشان دهید.

در اینجا چند نکته چک‌لیستی وجود دارد که باید هنگام شروع وبلاگ نویسی به خاطر بسپارید:

اهمیت موضوع

1- در مورد موضوع خود تحقیق کنید وبلاگ‌ها معمولاً هدفمند هستند و بازدیدکنندگان شما به خوانندگان وفادار تبدیل می‌شوند زیرا وبلاگ شما نوع اطلاعاتی را که به دنبال آن هستند را ارائه می‌دهد. پست‌های وبلاگی که به خوبی تحقیق شده‌اند به شما کمک می‌کند تا به عنوان یک مرجع در موضوع خود شناخته شوید.

ویرایش ساختاری

2- خواندن پست‌های وبلاگ خود را آسان کنید. از سرفصل‌های H2 و H3 برای شکستن متن خود و قابل هضم تر کردن آن استفاده کنید. این نه تنها به خوانندگان شما کمک می‌کند که درگیر محتوا بمانند، بلکه به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا بدانند پست‌های وبلاگ شما در مورد چیست. علاوه بر این سرفصل‌ها، فهرست‌های گلوله دار، فهرست‌های شماره‌دار و سبک‌های مختلف فونت مانند بولد را در محتوای خود جای دهید.

رسانه‌های تصویری و صوتی

3- رسانه اضافه کنید. نوشته‌هایتان را با رسانه‌هایی مانند تصاویر، اینفوگرافیک‌ها یا ویدئوهایی که مربوط به پست وبلاگ شما هستند، ترکیب کنید. انجام این کار می‌تواند برای وبلاگ شما و اعتباری که نزد خوانندگان خود ایجاد می‌کنید، تأثیر مثبت زیادی داشته باشد.

آپدیت محتوا و اینترنال لینک

4- همان‌طور که وبلاگ شما رشد می‌کند، شروع به درج پیوندهای داخلی کنید که به خوانندگان کمک می‌کند مطالب مرتبط دیگر را در وبلاگ شما پیدا کنند و همچنین به بهینه سازی پست‌های وبلاگ شما برای رتبه بهتر در جستجو کمک می‌کند. آپدیت کردن مقالات قدیمی را فراموش نکنید، این کار نقش بسیار مهمی در سئو دارد و سیگنال بسیار مثبتی را به گوگل می‌دهید و در بسیاری از مواقع کاربردی‌تر از نوشتن محتوای جدید است.

کال تو اکشن

5- فراخوانی برای اقدام یا کال تو اکشن را به خاطر بسپارید. یک فراخوان برای اقدام خواننده را هدایت می‌کند تا قدم بعدی مورد نظر شما را بردارد، مانند کلیک کردن بر روی پیوندی در انتهای پست وبلاگ آمده و به شما می‌گوید ایمیل خود را برای دریافت محتوای بیشتر در این زمینه وارد کنید. همچنین ممکن از آن‌ها دعوت کنید تا نظر خود را بنویسند یا بحثی را با سایر خوانندگان شروع کنند.

در صورت نیاز به مشاوره و یا راهنمایی‌های بیشتر با ادتواپ تماس بگیرید.

هم‌اکنون کلیک کنید